On niin hulppeaa tämä blogittelu, että suollan vielä toisen pökäleen tälle päivälle:

Nimittäin nuo hirvikärpäset alkoivat mietityttämään. Nehän näyttää ihan ulkoavaruuden Alieneilta jos viitsit tarkemmin katsoa ennen kuin liiskaat. Nuo vastenmieliset mulkerot ilmaantuivat kaakkois-Suomeen joskus 60-luvun alussa ja ovat nyt pikku hiljaa edenneet Ouluun asti. Pohjoisempaan eivät varmaan viitsi mennä kun ei siellä ole selviä ihmisiäkään. Minun mielestäni ne ei aikaisemmin purreet, mönkivät vain hiusten sekaan pitämään omaa kivaa. Mutta tänä syksynä joka paskiainen on puraissut heti. Laji on siis selvästi kehittynyt pahempaan suuntaan.

Tästäpä olenkin päätellyt kyseisten pikku vipeltäjien olevan Neuvostoliiton biologisen sodankäynnin yksikön mainio keksintö. 60 -luvun alussa partisaani on vienyt tulitukkuaskissa kaksi runkkaria Imatran valtionhotellin pihalla rehottavaan pelargonia puskaan. Siellä ne on sitten lisääntyneet hullun lailla hiippalakit päässä, ja vain vajaat 50 vuotta myöhemmin on koko maa miehitetty. Nyt olisi aika kypsä tuon pirullisen suunnitelman kakkososalle, eli sotilaalliselle syysinvaasiolle etelä-Suomeen. Suomella on heittää poteroihin 500 000 sotilasta mutta Ryssä on jo soluttanut metsiimme 500 000 000 hirvikärpästä ajamaan pullamössö-armeijamme hulluiksi. Emme saa rintamalle kuin muutaman tuhat karaistuneinta sienestäjämummoamme, jotka toki saattavat pitää hyvän tovin puoliaan itänaapurimme alkoholisoitunutta ja puolikuoliaaksi simputettua pullamössö-armeijaa vastaan, mutta paleltuvat väistämättä tuulipuvuissaan kuoliaaksi viimeistään joulukuussa.

Kuten varmaan jo tajuatte, olisi maamme nyt kypsä nauris poimittavaksi. Vaan tämän sinänsä onnistuneen projektin muistiinpanot on onneksi hukattu samaan paperikoriin jonka pohjalla Karjalan myyntihintalappu jököttää. Projektin henkilöstö taas lienee juonut itsensä hengiltä viimeistään 80-luvun alkuvuosina.  Eli onneksi hyvin suunniteltu on vasta puoliksi tehty.